Hoger IQ door meer brandstof naar je brein | 3 belangrijke methoden

Hoger IQ door meer brandstof naar je brein | 3 belangrijke methoden

Je brein is het orgaan met veruit de hoogste energieconsumptie. Het is goed voor ongeveer 1/4de van je totale energieverbruik. Gelukkig hebben de zenuwcellen in je brein een gigantisch hoge dichtheid aan energiefabriekjes (mitochondri├źn), dus met de energieproducerende capaciteit zit het wel goed. Het probleem is echter vaak de toevoer van brandstof naar deze energiefabriekjes.

Er zijn 3 maatregelen die jij persoonlijk kunt nemen om te zorgen dat je brein nooit zonder brandstof komt te zitten. Als je zorgt dat het op al deze gebieden goed zit, dan behaal je zonder twijfel tot wel 10 IQ-punten aan winst. In de onderstaande video licht ik deze 3 maatregelen toe. Bovendien vertel ik meteen wat jij eraan kunt doen om ze direct toe te passen in je leven.

Veel plezier!

 

Lars – Optimal Health Guide

 

Over de schrijver
Als Health Guide bij IkiHealth is het mijn doel je kennis te laten maken met de kracht van jouw eigen lichaam. Dit immens complexe systeem is gemaakt om de grootste vormen van stress te doorstaan en er hierna ook nog eens sterker uit te komen. Sluit jij je aan bij onze reis op weg naar een geoptimaliseerde leefstijl en duurzame gezondheid?
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down